De Baarbeekhoeve is de thuisbasis van Biohofke.

Met Biohofke brengen Jelle Delanoeije en Roosje Koninckx al tien jaar lang biologische groenten en fruit rechtstreeks van de boer tot bij de klant in Antwerpen. Eerst op verschillende markten en sinds 2013 ook in hun winkel in Zurenborg. In 2015 kochten ze de Baarbeekhoeve in Muizen.

De Baarbeekhoeve is een historische hoeve aan de rand van de Dijlevallei en op een steenworp afstand van dierenpark Planckendael. Je kan er heerlijk uitrusten en een lekker biologisch fruitsapje drinken op een van onze bankjes tijdens of na een wandeling of uitstapje in de buurt. Met wat geluk zie je de ooievaars zelfs die ons regelmatig komen bezoeken! Het is niet alleen een plek waar je meer dan vijftig soorten overheerlijke groenten kan zien groeien op het veld en kopen in de hoevewinkel, maar ook een magische plaats waar nieuwe idee├źn rijpen en je tot rust kan komen in de prachtige natuur tussen velden.

De vruchtbare gronden (3ha) rondom de Baarbeekhoeve worden gebruikt om groenten en fruit (1,5 ha boomgaard en bessen) te telen. Deze producten worden, recht van het veld, verkocht in onze boerderijwinkel, de markten en in pakketten.To Top